Προσωπική αξιολόγηση: New Balance PWR-X Sprint-Spike

Προσωπική αξιολόγηση: New Balance PWR-X Sprint-Spike

26. 1. 2023 6 λεπτά ανάγνωσης

Η New Balance κυκλοφόρησε ένα νέο Spike Sprint και θα μπορούσα να δοκιμάσω εκ των προτέρων το NB PWR-X unisex spike για εσάς!

Η New Balance κυκλοφόρησε ένα νέο spike! Από τότε που η αθλήτρια της New Balance Sydney McLaughlin πέτυχε ένα θεαματικό νέο παγκόσμιο ρεκόρ στα 400 μέτρα μετ' εμποδίων με τα spikes της NB, τα spikes της είναι σε μεγάλη ζήτηση μεταξύ όλων των ειδών των σπρίντερ.

Το όνομά μου είναι Djamila Böhm, είμαι η Γερμανίδα πρωταθλήτρια στα 400μ. μετ' εμποδίων και σαφώς, ήθελα επίσης να δοκιμάσω το τελευταίο spike σπριντ της NB.

1

Τα δυο πιο σημαντικά στοιχεία όταν επιλέγω τα spikes μου: το βάρος και η κατάσταση της σόλας.


Και στα δύο, το NB PWR-X Spike αποδίδει πολύ καλά: Το αγωνιστικό παπούτσι είναι εξαιρετικά ελαφρύ και έχει πολύ σκληρή σόλα.

Φυσικά, στο NB PWR-X Spike έχει ενσωματωθεί και μια πλάκα από ανθρακονήματα. Αυτό παρέχει μια εξαιρετικά σκληρή σόλα και μια άκαμπτη, αποκριτική αίσθηση κάτω από το πόδι. Επιπλέον, το αγωνιστικό spike διαθέτει ενδιάμεση σόλα FuelCell με ισχυρές ιδιότητες αναπήδησης που παρέχουν αυξημένη επιστροφή ενέργειας σε κάθε βήμα. Ο αφρός FuelCell σας ωθεί αισθητά προς τα εμπρός κατά τη διάρκεια τρεξίματος tempo.

Το εξαιρετικά ελαφρύ υφασμάτινο επάνω μέρος παρέχει άνετη εφαρμογή από την πρώτη φορά.

2

Ιδανικό για αποστάσεις από 60 - 400m με και χωρίς εμπόδια.


Τα καρφιά είναι ήδη ενσωματωμένα στο παπούτσι unisex και έχουν καλή πρόσφυση. Συνολικά υπάρχουν έξι καρφιά. Συνήθως μου αρέσει να έχω περισσότερα, αλλά περισσότερα καρφιά δεν υπάρχουν στα περισσότερα τρέχοντα μοντέλα καρφιών διαφόρων εμπορικών σημάτων.

Είμαι δρομέας διασκελισμού, οπότε ασκώ μεγάλη ώθηση με κάθε βήμα και έχω από τη φύση μου μεγάλο μήκος βηματισμού. Το NB PWR-X Spike υποστηρίζει αυτό το στυλ τρεξίματος και επομένως είναι το τέλειο spike για μένα από τα 60 - 400 μέτρα - με και χωρίς εμπόδια.

Αγοράστε το NB Spike εδώ!

 

 

 


ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ