Τρέχετε με το σωστό παπούτσι?

Τρέχετε με το σωστό παπούτσι?

20. 12. 2022 8 λεπτά ανάγνωσης

Θα σας βοηθήσουμε να βρείτε το τέλειο παπούτσι τρεξίματος σε λίγα μόνο βήματα. Δοκιμάστε το Shoe Finder.

Μελέτη της Asics έδειξε ότι το 81% των δρομέων αγοράζουν πιθανότατα το λάθος παπούτσι τρεξίματος. 
Αρχάριοι, επαγγελματίες, ουδέτεροι δρομείς, OverPronators, υπερδρομείς- κάθε δρομέας έχει διαφορετική βιομετρική και τρέχει διαφορετικά και επομένως χρειάζεται διαφορετικά παπούτσια τρεξίματος. Ναι, υπάρχει λόγος για τον οποίο υπάρχουν εκατομμύρια διαφορετικά παπούτσια τρεξίματος. Και δεν είναι περίεργο που πολλοί από εμάς χάνονται στο σύμπαν των παπουτσιών τρεξίματος και αγοράζουν ένα ακατάλληλο παπούτσι. 

Δοκιμάστε το Shoe Finder

Η Asics πήρε σοβαρά αυτά τα ευρήματα ως μια εντολή για να καθοδηγήσει τους δρομείς προς το σωστό παπούτσι για τις ανάγκες τους. Η εταιρεία ταξινομεί τα παπούτσια τρεξίματος σε "run further, faster and beyond" - σε κάθε κατηγορία προσφέρει ουδέτερα μοντέλα (όπως τα περισσότερα από τα υπάρχοντα παπούτσια τρεξίματος) για τους φυσιολογικούς πρηνιστές και μοντέλα με επιπλέον υποστήριξη για τους υπερπρηνιστές. Αυτές οι δύο βασικές ταξινομήσεις σε παπούτσια προπόνησης, παπούτσια γρήγορης προπόνησης και αγώνων και παπούτσια για μονοπάτια με έμφαση στα χαρακτηριστικά κύλισης των ποδιών σας φαίνονται προφανείς ...

... Ωστόσο, γνωρίζετε γιατί τρέχετε με τα τρέχοντα παπούτσια σας; Τα παπούτσια σας έχουν πιο μαλακή ή πιο άμεση αντικραδασμική προστασία; Γιατί τα επιλέξατε; Γνωρίζετε καν αν προτιμάτε μια πιο μαλακή ή πιο άμεση αντικραδασμική προστασία; Και ακόμη πιο σημαντικό για ποιες διαδρομές χρησιμοποιείτε τα παπούτσια σας; Είναι όντως κατάλληλα για αυτή τη χρήση; Ένα αγωνιστικό παπούτσι με πλάκα άνθρακα δεν θα πρέπει να θεωρείται ως το καθημερινό σας παπούτσι προπόνησης, μόνο και μόνο για να σας δώσει την αίσθηση της μεγαλύτερης ταχύτητας, κάνοντάς σας να αισθάνεστε καλύτερα μετά το τρέξιμο :).

Επιπλέον, δεν συνιστάται να φοράτε το ίδιο παπούτσι για κάθε τρέξιμο. Αν τρέχετε περισσότερες από δύο φορές την εβδομάδα, θα πρέπει να αλλάζετε παπούτσια τρεξίματος για να δίνετε στα πόδια σας διαφορετικές αισθήσεις. Ωστόσο, ποια μοντέλα θα ταίριαζαν στις προτιμήσεις σας, στο στυλ τρεξίματός σας και στη βιομετρία σας; Θα σας βοηθήσουμε να βρείτε το τέλειο παπούτσι τρεξίματος σε λίγα μόνο βήματα.

Δοκιμάστε το Shoe Finder


ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
METASPEED SKY+
asics
Βιωσιμότητα
GEL-NIMBUS 26
asics
Βιωσιμότητα
SUPERBLAST
asics
METASPEED SP
asics
METASPEED EDGE+
asics
METASPEED MD
asics
METASPEED EDGE+
asics
METASPEED SKY+
asics
Βιωσιμότητα
METASPEED EDGE PARIS
asics
Βιωσιμότητα
GEL-KINSEI MAX
asics
Βιωσιμότητα
GEL-KAYANO 30 LITE-SHOW
asics
Βιωσιμότητα
GEL-KAYANO 30
asics
Βιωσιμότητα
Προηγούμενο
Επόμενο