Δωρεάν δώρο running με κάθε αγορά άνω των 150€ και 220€ Θέλω ένα δώρο
Ανασκόπηση του Μαραθώνιου της Βαλένθιας 2022

Ανασκόπηση του Μαραθώνιου της Βαλένθιας 2022

12. 12. 2022 6 λεπτά ανάγνωσης

Στις 4 Δεκεμβρίου, απολαύσαμε και πάλι ένα φανταστικό αγωνιστικό Σαββατοκύριακο με τους πρεσβευτές μας. Η Ισπανία ήταν η χώρα και η Βαλένθια η πόλη του τρεξίματος. Διαβάστε την ανακεφαλαίωση του καταπληκτικού μαραθωνίου της Βαλένθια 2022.

Γιατί όλοι οι επαγγελματίες αθλητές θέλουν να αγωνιστούν στον Μαραθώνιο της Βαλένθια; Φυσικά για να γίνουν πιο γρήγοροι. Μια από τις ταχύτερες διαδρομές στην Ευρώπη, όπου όλοι θέλουν να καταρρίψουν το ρεκόρ τους στον Μαραθώνιο.

Valencia Marathon

Go Faster. Together.

We landed with a large group of our ambassadors who were ready to face another big challenge - the Valencia Marathon 2022. 

Προσγειωθήκαμε με μια μεγάλη ομάδα πρεσβευτών μας που ήταν έτοιμοι να αντιμετωπίσουν άλλη μια μεγάλη πρόκληση - τον Μαραθώνιο της Βαλένθια 2022.

Για να ξεκινήσουμε αυτό το καταπληκτικό ταξίδι, κάναμε μαζί ένα Shake Out Run στη Βαλένθια, για να γνωρίσουμε καλύτερα την πόλη και να μοιραστούμε την ατμόσφαιρα του μαραθωνίου με όλους τους δρομείς που βρίσκονται εδώ.
Valencia Marathon 2

Ready - Set - Go 


Λίγες ώρες αργότερα... η μεγάλη μέρα έφτασε! Ο μαραθώνιος είναι προ των πυλών και αν δεν έχετε άγχος, δεν είστε έτοιμοι... αλλά εμείς ήμασταν!

Στις 8:15 π.μ. οι ταχύτεροι αθλητές άρχισαν να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και όπως ξέρουμε: σε έναν μαραθώνιο, όλα μπορούν να συμβούν! Αλλά οι Πρεσβευτές μας απόλαυσαν κάθε χιλιόμετρο και πάλεψαν για να πετύχουν ένα νέο προσωπικό ρεκόρ!

Valencia Marathon 3

Βαλένθια - Η ταχύτερη πόλη της Ισπανίας

Ο Kelvin Kiptum κέρδισε τον αγώνα των ανδρών σε 2:01:52 
Αλλά δεν είναι μόνο αυτό: τρίτος ταχύτερος άνδρας στον κόσμο, νέο ρεκόρ διαδρομής στον μαραθώνιο της Βαλένθια και το ταχύτερο ντεμπούτο σε μαραθώνιο που έγινε ποτέ. Απλά WOW!
Στον αγώνα των γυναικών, η Amane Beriso κέρδισε επίσης με έναν πραγματικά παγκόσμιας κλάσης χρόνο (2:14:57). 

Valencia Marathon 4Η αλήθεια είναι: Αν ψάχνετε για τέλειο καιρό για έναν μαραθώνιο τον Δεκέμβριο και μια επίπεδη, γρήγορη διαδρομή όπου μπορείτε να πετύχετε το προσωπικό σας ρεκόρ, ο μαραθώνιος της Βαλένθια είναι ο αγώνας σας.

Δείτε τα παπούτσια των πρωταθλητών

Δείτε τα μοντέλα


ΑΓΩΝΕΣ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ