ΚΩΔΙΚΟΣ ΧΡΗΣΗΣ: SUMMER: 8€ έκπτωση (πάνω από 120€) -- days --:--:-- ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ
pic

Σχετικά με εμάς

Η Top4Running είναι το σπίτι για όλους τους δρομείς. Θα σας εξοπλίσουμε με τα πιο ταιριαστά παπούτσια για το τρεξιμό σας, ανεξάρτητα αν αυτό γίνεται σε πόλη, πίστα ή ορεινό μονοπάτι. Θα βρείτε επίσης μια τεράστια συλλογή κομψών λειτουργικών ενδυμάτων για να κάνετε το τρέξιμο ακόμα πιο χαρούμενο. Φυσικά, προσφέρουμε και άλλο εξοπλισμό, όπως σακίδια και πολύ δημοφιλή αθλητικά ρολόγια. Και επειδή πιστεύουμε ότι η ποιότητα έχει σημασία, προσφέρουμε μόνο τον πιο σύγχρονο και κορυφαίο εξοπλισμό από επαληθευμένες παγκόσμιες μάρκες. Μπορούμε να το εγγυηθούμε!

Υπάρχουν εκατομμύρια λόγοι για τους οποίους τρέχουμε και ένα εκατομμύριο τρόποι για να το απολαύσουμε. Είτε προσπαθείτε να σπάσετε παγκόσμια ρεκόρ είτε απλά τρέχετε για διασκέδαση, στην πίστα ή στο δάσος, μόνοι σας ή με τους φίλους σας, τακτικά ή μόνο περιστασιακά, όλοι έχουμε ένα κοινό πράγμα - τη χαρά του τρεξίματος. Ως έμπειρη ομάδα δρομέων, γνωρίζουμε τι σημαίνει αυτή η χαρά, γι' αυτό θέλουμε να την αυξήσουμε και να την μοιραστούμε με όλους. να τρέχουμε ακόμη περισσότεροι, να βελτιώνουμε τον εαυτό μας, να το απολαμβάνουμε.

Ιστορία της TOP4SPORT

2010

Ίδρυση της Top4Sport. Έναρξη της συνεργασίας μας με τη Nike

2011

Συνεργασία με την FC Slovan Liberec που παίζει στην Α' Εθνική του Τσεχικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου

2012

Δημιουργία του ειδικευμένου online shop Top4Football

2013

Ξεκίνησαν τα διαδικτυακά καταστήματα Top4Running και Top4Fitness

2014

To κατάστημα Top4Football shop ανοίγει στην Πράγα, το πιο μοντέρνο κατάστημα στην Κεντρική Ευρώπη ειδικευμένο στο ποδόσφαιρο. Συνεργασία με πάνω από 100 συλλόγους από την Α΄εθνική του τοπικού πρωταθήματος.

2015

Επέκταση στη Σλοβακία. Η Top4Football στη Bratislava. Premium κατάστημα Top4Running στην Πράγα. Συνεργασία με την Τσεχική Αθλητική Ομοσπονδία.

2016

Συνεργασία με την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Σλοβακίας

2017

Επέκταση στην Ουγγαρία και τη Ρουμανία. Συνεργασία με επτά πρώτες ομάδες ποδοσφαίρου στην Τσεχία και τη Σλοβακία.

2018

Επέκταση στη Γερμανία, την Αυστρία και την Ισπανία.

2019

Το Top4Sport γίνεται υπερήφανο μέλος του 11TeamSports Group, του μεγαλύτερου λιανοπωλητή ποδοσφαίρου στην Ευρώπη